На головну  Написання курсових за 800 грн

@ureferat    0971187259

Вищі органи державної влади і управління в Україні в 1917-1920 рр.

(реферат з історії права)

Вступ ... 3
1. Вищі органи державної влади і управління УНР ... 4
2. Гетьманська держава. Вищі органи державної влади і управління гетьманської держави ... 7
3. Українська Народна Республіка часів Директорії ... 11
4. Вищі органи державної влади і управління Західноукраїнської Народної Республіки ... 13
Висновки ... 18
Література ... 19

 СКАЧАТИ РЕФЕРАТ 
"Вищі органи державної влади і управління в Україні в 1917-1920 рр."

Реферат "Вищі органи державної влади і управління в Україні в 1917-1920 рр." коштує 50 грн. Оплата - на картку Приватбанку.

В якості гарантії порядності можу скинути скріншоти діалогів з попередніми покупцями з вайбера або телеграма (приклад скріна з телеграма).

Для придбання цього реферату зв'яжіться зі мною і повідомте його номер -  23616  або скиньте адресу чи скрін цієї сторінки мені у телеграм або вайбер. У відповідь я надішлю номер своєї картки Приватбанку і протягом 1‑2 хвилин після отримання оплати вишлю Вам цей реферат у Ворді на Telegram, Viber або e-mail (на Ваш вибір) чи повідомлю Вам пароль до архіву з рефератом, який можна скачати на цій сторінці.

Мої контакти:

 telegram:  @ureferat
 viber:  0971187259

    097 118 72 59 - Київстар
    095 934 65 43 - Vodafone
    093 521 99 55 - lifecell
e-mail:  ureferat@gmail.com
адреса:  м. Луцьк, вул. Гордіюк, 47‑77.

Маєте сумніви - читайте ГАРАНТІЇ
Виникли питання? - запитуйте!

Вищі органи державної влади і управління в Україні в 1917-1920 рр.

Приклади моїх готових курсових:

Поняття і форми вини в римському приватному праві

Теоретичні засади дослідження поняття і форм вини в римському приватному праві. Поділ римського права на приватне і публічне право. Загальні засади вини у цивільному праві. Форми договірної вини у римському приватному праві. Поняття зобов'язання та його роль у цивільному обігу. Форми вини і наслідки невиконання зобов'язань. Особливості вини в деліктних зобов'язаннях. Деліктні зобов'язання. Зобов'язання ніби з приватних деліктів (квазіделікти).

Загальна декларація прав людини: Загальнотеоретичні аспекти поняття правового статусу людини і громадянина. Історичні етапи становлення покоління прав людини. Правовий статус людини та його принципи. Система прав, свобод та обов'язків людини і громадянина. Права, свободи та обов'язки людини і громадянина за Загальною декларацією прав людини 1948 року. Міжнародно-правові стандарти розуміння правового статусу людини і громадянина. Співвідношення індивідуальних та колективних прав людини. Імплементація норм Загальної декларації в національному законодавстві України та інших країн Європи. Проблеми реалізації норм Загальної декларації прав людини в національному законодавстві. Діяльність Європейського суду з прав людини, як гарантія їх забезпечення.
Забезпечення конституційного становища особистості законодавчою, виконавчою та судовою владами: Теоретичні засади дослідження забезпечення конституційного становища особистості законодавчою, виконавчою та судовою владами. Поняття та види правового статусу особистості. Основні сучасні підходи до визначення взаємовідносин людини і держави. Сучасний етап розвитку конституційно-правового статусу людини і громадянина в Україні та його принципи. Аналіз забезпечення конституційного становища особистості законодавчою, виконавчою та судовою владами. Особливості забезпечення правового статусу особистості законодавчою владою. Особливості забезпечення правового статусу особистості виконавчою владою. Особливості забезпечення правового статусу особистості судовою владою. Загальна оцінка стану забезпечення конституційного становища особистості законодавчою, виконавчою та судовою владами в Україні.
Класифікація основних прав, свобод та обов'язків людини і громадянина: Теоретичні засади дослідження правової природи конституційних прав, свобод обов'язків людини і громадянина. Сутність та соціальна природа прав людини. Особливості співвідношення прав людини і громадянина. Соціальні та конституційні права особи та громадянина. Класифікація прав людини з різними критеріями. Класифікація прав людини за хронологією виникнення. Класифікація прав людини за способом реалізації. Класифікація прав людини за змістом і соціальним призначенням. Класифікація обов'язків людини і громадянина.
Політичні права і свободи. проблема дотримання і захисту: Політичні права і свободи громадян згідно українського законодавства. Свобода пересування, вибору місця проживання, право вільного залишення території України. Право на свободу об'єднання у політичні партії та громадські організації. Право брати участь в управлінні державними справами, всеукраїнському та місцевих референдумах, вільно обирати і бути обраним. Право збиратися мирно, без зброї і проводити збори, мітинги, походи й демонстрації. Право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів. Право на інформацію. Проблема захисту політичних прав і свобод громадян в Україні. Проблема дотримання політичних прав і свобод людини в Україні.

© 2014-2022  prawo.freehostia.com - реферати та курсові з права