На головну  Написання курсових за 800 грн

@ureferat    0971187259

Суть поділу влад та їхнього взаємного контролю, закладеного в конституції США 1787 року

(реферат з історії права зарубіжних країн)

Вступ ... 3
1. Принцип поділу влади в теорії держави і права ... 4
1.1. Поняття принципу поділу влади ... 4
1.2. Механізм поділу влади у працях в період Середньовіччя, Реформації та Просвітництва ... 5
2. Принцип поділу влади за Конституцією США 1787 року ... 10
Висновки ... 14
Література ... 16

 СКАЧАТИ РЕФЕРАТ 
"Суть поділу влад та їхнього взаємного контролю, закладеного в конституції США 1787 року"

Реферат "Суть поділу влад та їхнього взаємного контролю, закладеного в конституції США 1787 року" коштує 50 грн. Оплата - на картку Приватбанку.

В якості гарантії порядності можу скинути скріншоти діалогів з попередніми покупцями з вайбера або телеграма (приклад скріна з телеграма).

Для придбання цього реферату зв'яжіться зі мною і повідомте його номер -  23811  або скиньте адресу чи скрін цієї сторінки мені у телеграм або вайбер. У відповідь я надішлю номер своєї картки Приватбанку і протягом 1‑2 хвилин після отримання оплати вишлю Вам цей реферат у Ворді на Telegram, Viber або e-mail (на Ваш вибір) чи повідомлю Вам пароль до архіву з рефератом, який можна скачати на цій сторінці.

Мої контакти:

 telegram:  @ureferat
 viber:  0971187259

    097 118 72 59 - Київстар
    095 934 65 43 - Vodafone
    093 521 99 55 - lifecell
e-mail:  ureferat@gmail.com
адреса:  м. Луцьк, вул. Гордіюк, 47‑77.

Маєте сумніви - читайте ГАРАНТІЇ
Виникли питання? - запитуйте!

Суть поділу влад та їхнього взаємного контролю, закладеного в конституції США 1787 року

Приклади моїх готових курсових:

Державні органи, що вирішують питання громадянства

Громадянство України як правовий інститут. Поняття і зміст громадянства. Принципи громадянства. Особливості набуття громадянства згідно законодавства України. Правовий статус осіб без громадянства. Особливості набуття громадянства. Особливості виходу із громадянства України. Загальні положення правового режиму іноземців та осіб без громадянства в Україні. Основні права, свободи та обов'язки іноземців та осіб без громадянства. Загальні положення статусу і правового режиму біженців в Україні. Повноваження державних органів, що вирішують питання громадянства. Процедури з питань громадянства. Повноваження державних органів, що вирішують питання громадянства. Процедури з питань громадянства.

Захист прав людини в російській федерації: Становлення конституційно-правового інституту прав людини в Російській Федерації. Роль органів державної влади в справі забезпечення прав людини. Проблемні аспекти пов'язані з рішеннями Європейського суду з прав людини.
Правова охорона конституції України: Теоретичні засади дослідження правової охорони Конституції України. Юридична природа конституції. Поняття і система правової охорони конституції. Історія становлення правової охорони Конституції в Україні. Аналіз системи правової охорони Конституції в України. Характеристика гарантій правової охорони конституції. Суб'єкти правової охорони конституції. Конституційний суд як орган конституційного контролю.
Громадянські та політичні права і свободи людини, проблема їх дотримання в Україні: Громадянські права та свободи громадян України, поняття та види. Поняття та види природних прав і свобод людини. Право людини на життя і повагу до її гідності. Право на свободу і особисту недоторканність. Недоторканність житла, таємниця листування, телефонних розмов, телеграфної та іншої кореспонденції. Невтручання у сімейне й особисте життя. Політичні права і свободи громадян згідно українського законодавства. Свобода пересування, вибору місця проживання, право вільного залишення території України. Право на свободу об'єднання у політичні партії та громадські організації. Право брати участь в управлінні державними справами, всеукраїнському та місцевих референдумах, вільно обирати і бути обраним. Право збиратися мирно, без зброї і проводити збори, мітинги, походи й демонстрації. Право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів. Право на інформацію. Проблема захисту громадянських і політичних прав і свобод громадян в Україні.
Обставини, що обтяжують покарання: Теоретичні засади дослідження обставин, що обтяжують покарання. Поняття кримінальної відповідальності. Поняття та ознаки покарання. Загальна характеристика обставин, що обтяжують покарання. Аналіз окремих обставин, що обтяжують покарання. Вчинення злочину особою повторно та рецидив злочинів. Вчинення злочину групою осіб за попередньою змовою. Вчинення злочину на ґрунті расової, національної чи релігійної ворожнечі або розбрату. Вчинення злочину в стані сп'яніння. Закордонний досвід застосування обставин, що обтяжують покарання. Італія. Німеччина.

© 2014-2022  prawo.freehostia.com - реферати та курсові з права