На головну  Написання курсових за 800 грн

@ureferat    0971187259

Об'єднання Німеччини. Конституція 1871 року

(реферат з історії права зарубіжних країн)

Вступ ... 3
1. Об'єднання Німеччини ... 4
2. Особливості Конституції німецької імперії 1871 року ... 5
3. Суд, поліція, право відповідно до Конституції 1871 року ... 9
Висновки ... 12
Література ... 13

 СКАЧАТИ РЕФЕРАТ 
"Об'єднання Німеччини. Конституція 1871 року"

Реферат "Об'єднання Німеччини. Конституція 1871 року" коштує 50 грн. Оплата - на картку Приватбанку.

В якості гарантії порядності можу скинути скріншоти діалогів з попередніми покупцями з вайбера або телеграма (приклад скріна з телеграма).

Для придбання цього реферату зв'яжіться зі мною і повідомте його номер -  23824  або скиньте адресу чи скрін цієї сторінки мені у телеграм або вайбер. У відповідь я надішлю номер своєї картки Приватбанку і протягом 1‑2 хвилин після отримання оплати вишлю Вам цей реферат у Ворді на Telegram, Viber або e-mail (на Ваш вибір) чи повідомлю Вам пароль до архіву з рефератом, який можна скачати на цій сторінці.

Мої контакти:

 telegram:  @ureferat
 viber:  0971187259

    097 118 72 59 - Київстар
    095 934 65 43 - Vodafone
    093 521 99 55 - lifecell
e-mail:  ureferat@gmail.com
адреса:  м. Луцьк, вул. Гордіюк, 47‑77.

Маєте сумніви - читайте ГАРАНТІЇ
Виникли питання? - запитуйте!

Об'єднання Німеччини. Конституція 1871 року

Приклади моїх готових курсових:

Права дітей та молоді

Теоретичні засади дослідження прав дітей та молоді. Історичний розвиток прав людини, місце прав дитини у цьому процесі. Поняття "дитина". Поняття "молодь". Характеристика основних конституційних прав дітей та молоді. Право на сім'ю. Право на освіту. Право на працю. Національна політика України щодо захисту дитинства. Національна молодіжна політика. Міжнародні правові акти щодо захисту прав дитини і їх вплив на законодавство України. Охорона дитинства згідно законодавства України. Структура державної молодіжної політики.

Конституційні основи правосуддя в Україні: Теоретичні засади конституційних основ правосуддя в Україні. Поняття і природа судової влади. Судова система України та принципи її побудови. Конституційні основи правосуддя в Україні. Принципи правосуддя. Правовий статус суддів. Аналіз сучасного етапу судової реформи та перспектив її розвитку.
Конституційний статус та повноваження постійних комітетів верховної ради України: Теоретичні засади дослідження конституційного статусу та повноважень постійних комітетів Верховної Ради України. Верховна Рада в механізмі державної влади. Конституційний склад і структура парламенту України. Аналіз особливостей конституційного статусу та повноважень постійних комітетів Верховної Ради України. Порядок утворення, система, склад, структура та функції комітетів Верховної Ради. Організаційно-правові форми діяльності комітетів Верховної Ради України. Слухання у комітетах Верховної Ради України. Парламентські комітети в зарубіжних країнах.
Правовий режим іноземців та осіб без громадянства: Теоретичні особливості поняття статусу громадянства на основі конституційних відносин. Правовий режим іноземців та осіб без громадянства в Україні. Загальні положення правового режиму іноземців та осіб без громадянства в Україні. Основні права, свободи та обов'язки іноземців та осіб без громадянства. В'їзд в Україну і виїзд з України. Відповідальність іноземців та осіб без громадянства. Прийняття до громадянства України. Статус і правовий режим біженців в Україні. Загальні положення статусу і правового режиму біженців в Україні. Надання, втрата і позбавлення статусу біженця. Права та обов'язки біженців.
Кримінальне право України: завдання, функції та принципи: Теоретичні засади дослідження завдань, функцій і принципів кримінального права України. Поняття кримінального права. Кримінальне право та суміжні галузі права. Наука кримінального права. Завдання кримінального права. Функції і принципи кримінального права. Функції кримінального права. Принципи кримінального права. Принципи кримінального законодавства.

© 2014-2022  prawo.freehostia.com - реферати та курсові з права